Donateurschap

De kracht van cultuur is ongekend. Als decor voor vermaak en als podium voor creativiteit brengt Stichting Cultureel NUT Workum mensen in beweging en zorgt voor verbinding. Recht in het hart. Daarom willen wij cultuur ook blijven doorgeven. Dat doe je samen. Met mensen die cultuur net zo’n warm hart toedragen als wij zelf.

Met u dus! Als donateur draagt u daar ook een steen aan bij.

En als donateur kunt u gebruik maken van de volgende prachtige aanbieding:

3=2 donateurskorting

Bij het tegelijkertijd bestellen van kaartjes voor twee verschillende voorstellingen (met een minimale bestelorder van € 25,00), krijgt u een derde toegangskaartje gratis.

Voorbeeld 1:
Als u tickets koopt voor Tim Knol op 5 oktober en voor Katinka Polderman op 23 november dan kunt u een andere voorstelling naar keuze, bijvoorbeeld de voorstelling van Esther van Es aanklikken en ontvangt u voor deze voorstelling een gratis kaartje.

Voorbeeld 2:
Bestelt u een ticket voor Tryater en voor de kindervoorstelling, dan ontvangt u geen derde kaartje gratis omdat hier het totaalbedrag (€ 22,50) niet groter is dan € 25,00.

Voorbeeld 3:
Bent u duo-donateur, bestel dan de kaartjes in twee aparte bestellingen. Bijvoorbeeld de eerste bestelling op naam van de vrouw en de tweede bestelling op naam van de man.  U ontvangt dan tweemaal een gratis toegangskaartje.

Leuk om cadeau te doen, of leuk om naar nog een voorstelling te gaan!

Uiteraard mag u meer kaartjes reserveren: deze worden dan behandeld als een reservering van niet-donateurs.

Hoe wordt u donateur?
Aanmelden als donateur kan via het versturen van een email naar info@nutworkum.nl. Wilt u uw adresgegevens en uw bankrekeningnummer  in deze email vermelden, zodat wij de dontaursbijdrage kunnen incasseren? Wij zorgen er dan voor dat uw donateurskaart bij de kassa voor u klaar ligt. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, kunt u gebruik maken van de donateurskorting.