Donateurschap

De kracht van cultuur is ongekend. Als decor voor vermaak en als podium voor creativiteit brengt Stichting Cultureel NUT Workum mensen in beweging en zorgt voor verbinding. Recht in het hart. Daarom willen wij cultuur ook blijven doorgeven. Dat doe je samen. Met mensen die cultuur net zo’n warm hart toedragen als wij zelf.

Met u dus!

Als donateur draagt u daar ook een steen aan bij.

Als donateur krijgt u voorrang bij het bestellen van kaarten voor onze voorstellingen. Vooral bij populaire voorstellingen heeft u hier voordeel van! Daarnaast wordt er op alle voorstellingen korting verleend aan donateurs. Bovendien steunt u als donateur onze stichting, zodat wij elk jaar weer de mogelijkheid krijgen een veelzijdig programma voor u samen te stellen.

Het duo-donateurschap (per voorstelling 2 kaarten met korting) bedraagt € 10,- per theaterseizoen.
Het enkel-donateurschap (per voorstelling 1 kaart met korting) bedraagt € 6,- per theaterseizoen.

Alle reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Op een enkel-donateurschap kunt u één kaartje met korting bestellen. Op een duo-donateurschap kunt u twee kaartjes met korting bestellen. Uiteraard mag u meer kaartjes reserveren: deze worden dan behandeld als een reservering van niet-donateurs. Bij het bestellen van de kaartjes voa de website kunt u dit eenvoudig aangeven.


Hoe wordt u donateur?
Aanmelden als donateur kan via het versturen van een email naar info@nutworkum.nl. Wilt u uw adresgegevens in deze email vermelden, dan sturen wij u de donateurskaart zo spoedig mogelijk toe. U kunt dan ook meteen gebruik maken van de donateurskorting.