Za. 8-2-20, 20.15 u 
Maartje en Kine
Muzikaal cabaret

15.00

Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Enkele jaren gelden waren ze al eens hier in Workum. En wat een leuke avond hebben we toen beleefd! We zijn er dan ook trots op ze dit seizoen weer te mogen presenteren.
Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Middels hun ontwapenende aanwezigheid op het podium brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater.

Daarbij maken ze gebruik van 11 verschillende muziekinstrumenten: viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo.

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor. Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Maartje & Kine musiceren door, zelfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Podium Witteman, DWDD, Top 200 a gogo, Volgspot, Lowlands, Concert at Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM

Deze voorstelling vindt plaats in Kultuerhús Klameare aan de Merk 1 in Workum