Za. 4-4-20, 20.15 u 
Comedy Night
4x Cabaret

(incl. consumptie)

15.00

Comedytunes comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen! Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Comedytunes comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen! Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Deze avond zie je de volgende comedians in de line-up:

Comedian Jeroen Pater, hij is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland.   

Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!!!

De headliner van vanavond is Martijn Oosterhuis een van de grondleggers van de Nederlandse stand-up comedy. Hij valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is.

Jurg van Ginkel  MC/presentator en is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central.

Deze voorstelling vindt plaats in Kultuerhús Klameare aan de Merk 1 in Workum