3 halen = 2 betalen

Speciaal aanbod voor donateurs


Bij het tegelijkertijd bestellen van kaartjes voor twee verschillende voorstellingen, krijgt u het kaartje voor de derde voorstelling GRATIS

Voorbeeld:
Als u een ticket bestelt voor Tim Knol op 5 oktober én voor Katinka Polderman op 23 november dan kunt u tijdens het bestellen een derde voorstelling naar keuze aanvinken, bijvoorbeeld de voorstelling van Esther van Es. In de winkelmand bevinden zich dan drie verschillende tickets terwijl u er maar twee hoeft te betalen! Ook leuk om cadeau te doen, of om naar nog een voorstelling te gaan!

Let op:
* Dit geldt alleen bij het tegelijkertijd bestellen van de kaartjes
* Dit geldt alleen bij bestellingen via internet (dus niet bij het Boekhuis of aan de kassa)
* Bent u duo-donateur, bestel dan de kaartjes in twee aparte bestellingen. Bijvoorbeeld de eerste bestelling op naam van de vrouw en de tweede bestelling op naam van de man. U ontvangt dan tweemaal een gratis toegangskaartje.
* Binnen 24 uur ontvangt u uw kaartjes in uw inbox.

Hoe wordt u donateur?
Aanmelden als donateur kan via het versturen van een email naar info@nutworkum.nl. Wilt u uw adresgegevens in deze email vermelden, dan sturen wij u de donateurskaart zo spoedig mogelijk toe. U kunt dan ook meteen gebruik maken van de donateurskorting.