Vr. 15-3-19, 20.15 u
Gestampte meisjes –
Fysiek cabaret

10.0017.50

De gestampte meisejes, dat zijn  Esmée, Ymke en Thenera.  Esmée is verleidelijk, met een hoop zelfspot, Ymke direct, maar altijd eerlijk en Thenera onhandig met een goed gevoel voor humor.

Wissen

Beschrijving

De gestampte meisjes, dat zijn  Esmée, Ymke en Thenera.  Esmée is verleidelijk, met een hoop zelfspot, Ymke direct, maar altijd eerlijk en Thenera onhandig met een goed gevoel voor humor.

Ze zijn De Gestampte Meisjes begonnen omdat ze naast spelen ook graag iets willen maken en hun ideeën op de vloer willen brengen. Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, hebben ze elkaar leren kennen bij theatergroep DOX. Daarna was het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Zo is de eerste voorstelling SCHAAM STREKEN ontstaan die met succes is ontvangen door het publiek, en de theaterwereld. Hun tweede voorstelling BALLEN is een succes bij het publiek. Hiermee wonnen ze dan ook de Publieksprijs op het Delft Fringe Festival 2017 en behaalden de halve finale van Cameretten.

Voor dit seizoen hebben de Gestampte Meisjes hun avondvullend programma BALLEN 2.0 af! De voorstelling heeft dezelfde naam, hetzelfde concept, maar dan in een heel ander jasje gestoken.

Extra informatie

Donateurschap

donateur, niet-donateur, tot 18 jaar